Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Aprile 22, 2024, 06:39:18 am
Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont
Noutăți: Sperăm ca te vei bucura folosind acest forum.  Pentru orice problemă C I T I T I help in limba engleza sau in  limba ROMANA  Dintre multiplele facilitati ale forumului, poate va sunt utile urmatoarele:

- posibilitatea de a primi NOTIFICARI automate prin mail pt. utilizatorii inregistrati in forum, in momentul in care apar topicuri/subiecte noi - se da click pe meniul "Avertizare";
- posibilitatea de a primi NOTIFICARI automate sub forma de stiri RSS (RSS-feed) - daca utilizati browser Mozilla/Firefox, aveti un "cititor" inclus(apare un patrat portocaliu cu niste linii albe in casuta in care scrieti adresa de web;)
- posibilitatea de a comunica cu membrii inregistrati prin mesageria interna (vezi meniul MESAJE PERSONALE)

Copyright & 2008 - CASJ BRASOV, toate drepturile rezervate.
Imaginile, articolele/mesajele si TOATE fisierele din prezentul site/forum sunt supuse legilor dreptului de autor. Orice reproducere este interzisa fara acordul proprietarului acestora.


Mulțumim!
Echipa CASJ Brasov

Fiind completă procedura de înregistrare vei putea să te autentifici în acest forum pentru prima oară. Apoi, poți alege să stai autentificat definitiv sau poți să te deconectezi la sfârșitul fiecărei vizite.

  1. Cum te autentifici
    1. Ecranul de autentificare
    2. Autentificarea rapidă
  2. Ieșire
  3. Reamintire Parola

Cum te autentifici

Deci, fie nou înregistrat, fie deconectat de la ultima vizită, în mod normal ai de ales între ecranul de autentificare și autentificarea rapidă în fiecare caz.

Ecranul de autentificare

Deoarece acest ecran (accesat din opțiunea Autentificare a meniului principal) nu este singura posibilitate de a te autentifica însă este prima chestie care o vei vedea în toate forumurile care nu permit vizitatori, mai întâi îl vom descrie pe acesta:

Autentificare
Nume de utilizator:
Parola:
Durata sesiunii de autentificare:
Stai autentificat permanent:
Ai uitat parola?


În timp ce câmpurile Nume de uitlizator și Parola ar trebui să fie explicite, câmpurile Durata sesiunii de autentificare reprezintă pur și simplu numarul de minute pentru care cookies te păstrează autentificat, înainte de a expira și a te obliga la o nouă autentificare. Deci în nici un caz nu introdu aici o durata foarte mare daca ești la un calculator public. Însă poți bifa Stai autentificat permanent dacă nimeni nu are acces la calculatorul tău.

Autentificarea rapidă

Din ce în ce mai multe forumuri au o căsuță care îți permite să te autentifici din orice ecran afișat, însă pozitia acestuia pe ecran diferă de la caz la caz. In tema implicită SMF, de exemplu, se găsește în sectiunea care poate fi restrânsă din partea de sus a paginii. La altele este în partea de jos a paginii. Dacă nu este vizibilă, poate că a fost restrânsă sau poate că nu a fost activată de către administratorii forumului în afara meniul principal (sau poate ești deja autentificat, caz în care meniul principal ar trebui să includă un buton Ieșire în loc de butonul Autentificare)!.


Autentifică-te folosind numele de utilizator, parola și durata sesiunii

În căsuța de autentificare rapidă, introdu numele de utilizator și parola, alege durata sesiunii din meniul drop down și click butonul Autentificare. Notă: Permanent, la fel ca și Întotdeauna stai autentificat, înseamnă pur și simplu că, calculatorul te va ține minte până la următoarea autentificare, și nu înseamnă că este nevoie să stai online în tot acest timp!

Ieșire

Când ai terminat de citit forumul, poți alege să te deconectezi. Poate că același calculator este folosit și de altcineva, în care caz, nu este bine să rămâi autentificat. Așa că selectează opțiunea Ieșire în meniul principal și forumul ar trebui să te transforme instant în vizitator, ștergând numele tău din lista celor autentificați și securizând identitatea ta până la următoarea vizita autentificata.

Reamintire Parola

Dacă ai uitat sau pierdut parola, poți să o resetezi folosind utilitarul de recuperare al parolei, urmărind legătura Ai uitat parola? din ecranul de autentificare .

Reamintire parola
Parola uitată sau pierdută nu poate fi recuperată, însă poți alege una nouă folosind legătura trimisă în email. Deasemeni ai opțiunea de a alege o nouă parolă dacă răspunzi corect la întrebarea secretă.
Nume de utilizator/Adesa de email:

Poți introduce fie numele de utilizator, fie adresa de email atâta timp cît alegi opțiunea corectă, apoi apasă butonul Trimite pentru a primi un mesaj email care conține un link prin care poți să resetezi parola. Este deasemeni posibil să eviți emailul dacă ai setat o întrebare și un răspuns secret în profilul personal, (dar fii atent la întrebările foarte simple cu răspunsuri evidente, care bineînțeles nu reprezintă o idee strălucită)!Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!