Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Aprile 22, 2024, 06:41:12 am
Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont
Noutăți: Sperăm ca te vei bucura folosind acest forum.  Pentru orice problemă C I T I T I help in limba engleza sau in  limba ROMANA  Dintre multiplele facilitati ale forumului, poate va sunt utile urmatoarele:

- posibilitatea de a primi NOTIFICARI automate prin mail pt. utilizatorii inregistrati in forum, in momentul in care apar topicuri/subiecte noi - se da click pe meniul "Avertizare";
- posibilitatea de a primi NOTIFICARI automate sub forma de stiri RSS (RSS-feed) - daca utilizati browser Mozilla/Firefox, aveti un "cititor" inclus(apare un patrat portocaliu cu niste linii albe in casuta in care scrieti adresa de web;)
- posibilitatea de a comunica cu membrii inregistrati prin mesageria interna (vezi meniul MESAJE PERSONALE)

Copyright & 2008 - CASJ BRASOV, toate drepturile rezervate.
Imaginile, articolele/mesajele si TOATE fisierele din prezentul site/forum sunt supuse legilor dreptului de autor. Orice reproducere este interzisa fara acordul proprietarului acestora.


Mulțumim!
Echipa CASJ Brasov

Ecranul profil din tema implicită consta în mod normal dintr-o singură fereastră cu un meniu în partea stângă, meniu care te ajută să navighezi printre opțiuni. Dat fiind că forumul SMF poate fi particularizat foarte tare de către administratori, facilitățile și permisiunile descrise mai jos sunt doar cu titlul de enunț și nu definitive.

Pentru a edita meniul personal trebuie să selectezi butonul Profil din meniul principal sau fă click pe numele tau de utilizator. Deasemeni poți vizualiza dar nu poți edita profilul celorlalți utilizatori făcând click pe numele lor de utilizator.

 1. Informații disponibile în mod normal tuturor utilizatorilor
  1. Informații Profil
 2. Setari disponibile în mod normal doar în profilul personal
  1. Modifică Profil
  2. Acțiuni
 3. Setări în mod normal restricționate pentru administratori
  1. Informații Profil
  2. Modifică Profil
  3. Acțiuni

Informații disponibile în mod normal tuturor utilizatorilor

Informații Profil

  Nume de utilizator: Nick-name folosit la înregistrare Foto/Text
Nume: Numele afișat pentru utilizator
Mesaje: Numărul de mesaje scrise de utilizator
Pozitie: Grupul sau grupurile de membri din care face parte
Data înregistrării: Ora si data înregistrării
Autentificat ultima dată: Ora și data la care a fost activ în forum ultima dată

ICQ:
AIM:
MSN:
YIM:
Adresa email: utilizator@adresa.personala
Site web personal:
Stare curentă: Autentificat Autentificat

Sex:
Vârstă: N/A
Locație:
Ora locală: Ora și data curentă folosind setarile utilizatorului
Limbă:

Semnătură:


Informații suplimentare:
Trimite acestui utilizator un mesaj personal.

Afișează ultimele mesaje ale acestui utilizator.
Afișează statistici generale pentru acest utilizator. • Acest ecran sumar nu este doar ce văd ceilalți utilizatori, este deasemeni și primul ecran pe care îl vezi tu când editezi profilul personal.
 • Utilizatorii pot alege să ascundă adresa de email personală și/sau starea online.
 • Cămpurile lăsate goale nu sunt completate implicit, deci ar trebui să editezi profilul personal dacă dorești ca aceste informații să fie afișate.
 • Poți trimite unui utilizator un mesaj personal doar făcând click pe Indicatorul On/Offline care afișează Starea curentă sau urmărind legătura din Informații Suplimentare de mai jos.
 • Legătura Afișează ultimele mesaje ale acestui utilizator duce către lista completă a mesajelor acelui utilizator.
 • Legătura Afișează statistici generale pentru acest utilizator duce către ecranul cu statistici despre activitatea sa cât timp a fost online.

Setari disponibile în mod normal doar în profilul personal

În timp ce ecranul Sumar este identic cu cel afișat mai sus și legăturile Afișează mesajele și Afișează Statistici sunt efectiv duplicate, fiecare utilizaor are la dispoziție mijloacele pentru a-și seta profilul personal după cum dorește:

Modifică Profil

 • Setări relative la cont de utilizator îți dă posibilitatea să-ți modifici numele afișat (numele folosit la autentificare sau numele de utilizator pot fi modificate doar de către administratori), limba preferată (dacă administratorii au instalat și alte limbi în afară de engleză), adresa de email și parola.
 • Informații cu privire la profilul din forum îți dă posibilitatea să introduci detalii personale preferențiale cum ar fi sex, data de naștere, locație, site web personal și informații de contact pe instant messenger. Deasemeni aici poți introduce un text personal și semnătura și selecta un avatar (imagine personală) dintr-o listă dacă este pusă la dispoziție de administratori sau link către o imagine personală de pe internet.
 • Preferințe pentru afișare și layout îți dă posibilitatea să-ți selectezi tema preferată, ora exactă și formatul acesteia, precum și alte setări personale cu privire la afișarea forumului. Notă: Opțiunea activă în acest moment este totdeauna afișată îngroșat:
Informații profil
Sumar
Afișează statistici
Afișează mesajele

Modifică profil
Setări relative la cont
Informații cu privire la profilul din forum
Preferințe pentru afișare și layout
Notificări și Email
Opțiuni pentru mesaje personale

Acțiuni
Șterge acest cont

   Editează profil

Această secțiune îți permite să particularizezi afișarea și lazout-ul forumului.

Tema curentă: Implicit pentru forum (schimbă)

Format oră:
Ajutor Formatul ales aici va fi folosit pentru a afișa data în forum.

Diferentă față de ora din forum:
Numărul de ore +/- pentru a face ca ora afișată să fie aceeași cu ora ta locală.

(Ora curentă din forum ar trebui să fie afișată aici.)


Afișează descrierea forumului în interiorul acestuia.
Afișează subforumuri pe fiecare pagină din forum, nu doar pe prima.
Nu afișa avatarurile celorlați utilizatori.
Nu afișa semnatura celorlalți utilizatori.
Intoarce-te la subiecte după ce am scris un mesaj - implicit.
Afișează cele mai recente mesaje sus.
Afișează cele mai recente mesaje personale sus.
Prima zi a săptămânii în calendar:
Folosește răspuns rapid când afișezi un subiect:
Afișează moderarea rapidă în indexul de mesaje  
 • Notificări și email îți permite să selectezi preferințele personale pentru notificări (mesaje email despre subiecte noi, răspunsuri, mesaje) și listează toate notificările ative pentru tine la acest moment.
 • Opțiuni pentru mesaje personale îți permite să setezi o listă de ignore (blacklist) pentru Mesaje personale, să ceri notificări despre mesajele personale noi și eventual să salvezi implicit copii după mesaje trimise de tine.

Acțiuni

 • Șterge acest cont face exact ceea ce spune. Atenție: îți cere confirmare, dar șterge efectiv contul personal, așa că fii foarte atent ...

Setări în mod normal restricționate pentru administratori

Administratorii sunt capabili de a vedea și edita orice profil personal și orice detaliu despre utilizatorii forumului, însă au și căteva detalii accesibile numai lor:


Informații profil

 • Urmărește utilizatorul afișează o listă de adrese IP folosite de către utilizator, ce alți utilizatori ar putea fi în aceeași bamă de IP și mesajele de eroare generate de către acel utilizator.
 • Urmărește IP afișează uneltele pentru a urmări utilizatorii, mesajele și erorile de la fiecare gamă de IP specificată.
 • Afișează permisiuni listează permisiunile per forum care au fost date unui utilizator și cine i le-a acordat.

Modifică profilul

 • Setări relative la cont este în general același ecran cu cel afișat utilizatorilor, dar are opțiunile adiționale de a asigna utilizatorii la grupuri de utilizatori.
 • Informații despre profilul din forum este același ecran cu cel afișat utilizatorilor, dar are opțiunea suplimentară de a specica un titlu personalizat pentru utilizatori.

Acțiuni

 • Banează acest utilizator dă administratorului uneltele pentru a bana utilizatori, a configura nivelul de banare și întreținerea listei de ban unde sunt notate toate detaliile despre banuri.
 • Șterge acest cont este similar cu ecranul afișat fiecărui utilizator, dar întrebările de confirmare sunt diferite când nu este contul personal cel care urmează a fi șters.Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!