Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Octombrie 25, 2021, 07:05:36 pm
Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont
Noutăți: Sperăm ca te vei bucura folosind acest forum.  Pentru orice problemă C I T I T I help in limba engleza sau in  limba ROMANA  Dintre multiplele facilitati ale forumului, poate va sunt utile urmatoarele:

- posibilitatea de a primi NOTIFICARI automate prin mail pt. utilizatorii inregistrati in forum, in momentul in care apar topicuri/subiecte noi - se da click pe meniul "Avertizare";
- posibilitatea de a primi NOTIFICARI automate sub forma de stiri RSS (RSS-feed) - daca utilizati browser Mozilla/Firefox, aveti un "cititor" inclus(apare un patrat portocaliu cu niste linii albe in casuta in care scrieti adresa de web;)
- posibilitatea de a comunica cu membrii inregistrati prin mesageria interna (vezi meniul MESAJE PERSONALE)

Copyright & 2008 - CASJ BRASOV, toate drepturile rezervate.
Imaginile, articolele/mesajele si TOATE fisierele din prezentul site/forum sunt supuse legilor dreptului de autor. Orice reproducere este interzisa fara acordul proprietarului acestora.


Mulțumim!
Echipa CASJ Brasov

+  FORUMUL CASJ BRASOV
|-+  Raportari online Furnizori prin Filezilla
| |-+  Noutati si Mod de Lucru (Moderatori: Iulian Murgulet, Admin_02, Traian Patru, Dan Cazacu)
| | |-+  ProceduraDeLucru fisiere de raportare (modificat in 03 OCT 2014)
« mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] In jos Imprimă
Autor Subiect: ProceduraDeLucru fisiere de raportare (modificat in 03 OCT 2014)  (Citit de 23995 ori)
Iulian Murgulet
Administrator
Erou
*****

Popularitate: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 800WWW
« : Iunie 17, 2009, 10:58:53 am »

ATENTIE!Procedura se  foloseste pentru raportarea lunară a concediilor medicale pentru furnizorii care au încheiată conventie eliberare concedii medicale. - NU se APLICA la ANGAJATORI

=====================================================================
- sa modificat adresa serverului de FileZilla, in loc de 80.96.165.180, trebuie scris  furn.casbv.ro
=====================================================================

Prin fisier de raportare se intelege numai  fisierul cu evidenta concediilor medicale eliberate aferent lunii de raportare ( format dbf) pentru furnizorii care au incheiate conventii de eliberare concedii medicale cu CASJBrasov.

 Pentru a transmite fisierul de raportare , trebuie urmate următoarele etape:
 
1. Aplicatie necesară: Instalati Filezilla(daca deja exista aplicatia instalata pe PC-ul Dv, sariti la etapa urmatoare). Pentru aceasta lansati executabilul FileZilla_3.0.7.1_win32-setup.exe. Acesta aplicatie o gasiti in atashamentul acestui mesaj(FileZilla_3.0.7.1_win32-setup.exe). Dupa instalare, lansati Filezilla (nu dati update la o versiune superioara/nou) si setati afisare in limba romana:
Se da click pe Edit >> Settings >> Language >> Romanian >> OK


2. Importati setarile necesare - In atashamentul acestui mesaj - SetariFileZilla.xml, fisier care trebuie salvat pe PC-ul Dv. - retineti aceasta locatie, de exemplu poate fi C:. Pentru acest lucru lansati FileZilla apoi, click pe meniu -> Editare -> Import, si alegeti locatia fisierului SetariFileZilla.xml(salvat anterior, deci trebui sa stiti locatia in care la-ti salvat), si click DUBLU pe el. Va apare un mesaj nou cu 2 bife puse, si dati click pe butonul OK. Confirmati cu Ok, si re-startati FileZilla.


3. Realizarea conexiunii - dupa re-startare FileZilla, click pe Fisier->Manager De Site-ri. In noua fereastra care apare, in stanga gasiti o intrare cu numele furn.casbv.ro. Dupa ce dati click pe furn.casbv.ro, in panelul din dreapta ar trebui sa vedeti "furn.casbv.ro", iar in partea inferioara a ferstrei trebuie dat click pe butonul Conectare. Acum apare o ferestra noua, care are ca titlu - Certificat Necunoscut, dati click pe butonul OK. Dupa cateva minute se realizeaza conexiunea.

4. Transferul Fisierelor Dupa realizarea conexiunii, in partea/panelul din stanga aveti lista de fisiere/directoare din PC-ul Dv., iar in partea/panelul din DREAPTA apare serverul CASJ Brasov. Inainte de realizarea transferului trebuie ca folosind panelul stang(PC-ul Dv.), sa va duceti in directorul in care aceste fisiere sunt localizate, si evident sa cunosteti denumirea acestora. Pentru fiecare fisier de transmis, dati click pe el si si dupa aceea dati click dreapta - apare un meniu contextual la care dati click simplu pe intarea "Incarcare"(alta varianta ar fi sa "mutati" fisierul din panelul din stanga in panelul din dreapta - metoda DRAG and DROP). Dupa UPLOAD/incarcarea tuturor fisierelor dorite, se inchide FileZilla. Ca si verificare, dupa incheierea upload-lor, in panelul din dreapta(server CJASBV) ar trebui sa puteti vedea aceste fisiere, respectiv in panelul de mesaje FileZilla apare "Transfer completed".

  Server-ul de FTP va accepta doar fisiere care au EXTENSIA/terminatia dbf.  In principiu in perioada de raportare severul va functiona 24h/24h, cu mici intreruperi, cat sa mutam fisierele colectate(asta de 2 ori/ora).


Observatii:
a. aceasta Procedura de Lucru este foarte posibil sa nu va funtioneze pe conexiuni "MOBILE" gen GSM/GPRS(Orange/Vodafone/etc);
b. nu incercati sa incarcati de mai multe ori ACELASI fisier, intrucat serverul CJASBV va refuza aceste operatii;
c. din cand in cand, toate fisierele existente pe Server vor fi "colectate" si mutate in alta locatie.
d. atentie la firewall-ul/antivirusul care se afla instalat pe PC-ul Dv., sau cel aflat pe echipamentul furnizorului de Internet(daca este cazul) sau al router-lui care va conecteaza la Internet - e posibil ca acestea sa va blocheaza conexiunile catre  server;

e. in caz de dificultati, utilizati numai Forum-ul:
http://gw.casbv.ro/forum_smf/index.php?board=81.0 si
http://gw.casbv.ro/forum_smf/index.php?board=80.0
- de asemenea verificati ca la setarile din FileZilla la TRANSFER SETTINGS, sa aveti bifa pusa pe PASSIVE.
- accesul la server va fi permis DOAR de la adrese de Internet din ROMANIA!


MODIFICARE format fisiere de raportare - 03 OCT 2014:  Furnizorii care raporteaza concedii de forma:

11A_LLAA_CUI.DBF

... si trebuie sa raporteze pe mai multe specialitati, pentru a face distinctia intre 2 sau mai multe fisiere de raportare(care sunt pe acelasi CUI), vor folosi formatul:


11A_LLAA_CUI_N.DBF - unde N={1,2,3...9}

- exemplu


11A_1014_49316192_1.DBF
11A_1014_49316192_2.DBF
....
11A_1014_49316192_9.DBF

Evident, cine are de raportat DOAR pe o singura specialitate, va folosi Formatul standard, ca si pana acum.* FileZilla_3.0.7.1_win32-setup.exe (3018.55 KB - descărcat 5156 ori.)
* SetariFileZilla.xml (7.31 KB - descărcat 1565 ori.)
« Ultima modificare: Octombrie 03, 2014, 11:23:37 am de către Iulian Murgulet » Memorat
Pagini: [1] In sus Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »
Schimbă forumul:  


Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!