Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Mai 30, 2020, 07:51:18 am
Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont
Noutăți: Sperăm ca te vei bucura folosind acest forum.  Pentru orice problemă C I T I T I help in limba engleza sau in  limba ROMANA  Dintre multiplele facilitati ale forumului, poate va sunt utile urmatoarele:

- posibilitatea de a primi NOTIFICARI automate prin mail pt. utilizatorii inregistrati in forum, in momentul in care apar topicuri/subiecte noi - se da click pe meniul "Avertizare";
- posibilitatea de a primi NOTIFICARI automate sub forma de stiri RSS (RSS-feed) - daca utilizati browser Mozilla/Firefox, aveti un "cititor" inclus(apare un patrat portocaliu cu niste linii albe in casuta in care scrieti adresa de web;)
- posibilitatea de a comunica cu membrii inregistrati prin mesageria interna (vezi meniul MESAJE PERSONALE)

Copyright & 2008 - CASJ BRASOV, toate drepturile rezervate.
Imaginile, articolele/mesajele si TOATE fisierele din prezentul site/forum sunt supuse legilor dreptului de autor. Orice reproducere este interzisa fara acordul proprietarului acestora.


Mulțumim!
Echipa CASJ Brasov

+  FORUMUL CASJ BRASOV
|-+  FURNIZORI SERVICII MEDICALE
| |-+  Noutati si Anunturi (Moderatori: Corina Misarca, Carmen Popa, Daniela Pintea, Dorina Burdulean, Anca Maxin)
| | |-+  MODALITATEA DE PRESCRIERE A DISPOZITIVELOR MEDICALE
« mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] In jos Imprimă
Autor Subiect: MODALITATEA DE PRESCRIERE A DISPOZITIVELOR MEDICALE  (Citit de 2214 ori)
Admin_02
Membru plin
***

Popularitate: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 117


« : Aprile 09, 2010, 11:13:17 am »

În conformitate cu prevederile Ordinului comun M.S. / C.N.A.S. nr.265/408 din 01.04.2010 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Contractului-cadru privind condi_[LIPSA]_iile acordării asisten_[LIPSA]_ei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anul 2010
– ANEXA 33 Modalitatea de prescriere, procurare _[LIPSA]_i decontare a dispozitivelor medicale destinate recuperării unor deficien_[LIPSA]_e organice sau func_[LIPSA]_ionale în ambulatoriu:
“(3) PRESCRIPȚIA MEDICALĂ PENTRU PROTEZAREA AUDITIVĂ trebuie să fie înso_[LIPSA]_ită de audiograma tonală liminară _[LIPSA]_i audiograma vocală, eliberate de un furnizor de servicii medicale sau de dispozitive medicale autorizat _[LIPSA]_i evaluat care se află în rela_[LIPSA]_ie contractuală cu casa de asigurări de sănătate. Pentru copii, la recomandarea medicului de specialitate, audiograma vocală se poate excepta. Audiogramele con_[LIPSA]_in numele _[LIPSA]_i prenumele asiguratului, CNP-ul acestuia, data _[LIPSA]_i locul efectuării, numărul buletinului de verificare metrologică sau al certificatului de etalonare al audiometrului.”
“(4) PRESCRIPȚIA MEDICALĂ PENTRU PROTEZAREA VIZUALĂ - implant cu lentile intraoculare trebuie să fie înso_[LIPSA]_ită de biometria eliberată de un furnizor de servicii medicale autorizat _[LIPSA]_i evaluat, aflat în rela_[LIPSA]_ie contractuală cu casa de asigurări de sănătate.”. Drept urmare, biometria va fi semnată _[LIPSA]_i parafată.
 “(8) În prescrip_[LIPSA]_ia medicală se va men_[LIPSA]_iona obligatoriu că deficien_[LIPSA]_a organică sau func_[LIPSA]_ională nu este ca urmare a unei boli profesionale sau a unui accident de muncă ori sportiv.”.
   Prevederile alin.(8) se aplică tuturor prescrip_[LIPSA]_iilor medicale, indiferent de dispozitivul medical recomandat.

   – ANEXA 32 Pachet servicii de bază - Lista dispozitivelor medicale destinate recuperării unor deficien_[LIPSA]_e organice sau func_[LIPSA]_ionale în ambulatoriu _[LIPSA]_i prevederile art.7 alin.(1) din Contractul-cadru privind condi_[LIPSA]_iile acordării asisten_[LIPSA]_ei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anul 2010 aprobat prin H.G. nr.262/2010, începând cu 1 aprilie 2010 NU se vor mai prescrie proteze oculare _[LIPSA]_i solu_[LIPSA]_ie sterilă vâscoelastică pentru infiltra_[LIPSA]_ii intraarticulare.


« Ultima modificare: Aprile 12, 2010, 09:50:14 am de către Traian Patru » Memorat
Pagini: [1] In sus Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »
Schimbă forumul:  


Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!