Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Februarie 18, 2020, 04:09:37 am
Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont
Noutăți: Sperăm ca te vei bucura folosind acest forum.  Pentru orice problemă C I T I T I help in limba engleza sau in  limba ROMANA  Dintre multiplele facilitati ale forumului, poate va sunt utile urmatoarele:

- posibilitatea de a primi NOTIFICARI automate prin mail pt. utilizatorii inregistrati in forum, in momentul in care apar topicuri/subiecte noi - se da click pe meniul "Avertizare";
- posibilitatea de a primi NOTIFICARI automate sub forma de stiri RSS (RSS-feed) - daca utilizati browser Mozilla/Firefox, aveti un "cititor" inclus(apare un patrat portocaliu cu niste linii albe in casuta in care scrieti adresa de web;)
- posibilitatea de a comunica cu membrii inregistrati prin mesageria interna (vezi meniul MESAJE PERSONALE)

Copyright & 2008 - CASJ BRASOV, toate drepturile rezervate.
Imaginile, articolele/mesajele si TOATE fisierele din prezentul site/forum sunt supuse legilor dreptului de autor. Orice reproducere este interzisa fara acordul proprietarului acestora.


Mulțumim!
Echipa CASJ Brasov

+  FORUMUL CASJ BRASOV
|-+  FURNIZORI SERVICII MEDICALE
| |-+  Noutati si Anunturi (Moderatori: Corina Misarca, Carmen Popa, Daniela Pintea, Dorina Burdulean, Anca Maxin)
| | |-+  Medici prescriptori de la OPSNAJ
« mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] In jos Imprimă
Autor Subiect: Medici prescriptori de la OPSNAJ  (Citit de 4960 ori)
Daniela Pintea
Moderator
Membru plin
*****

Popularitate: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 135


« : Noiembrie 05, 2010, 02:31:44 pm »

ÎN ATENȚIA FURNIZORILOR DE SERVICII MEDICALE DIN AMBULATORIU -- SPECIALITĂȚILE CLINICEÎn urma sesizării Casei OPSNAJ cu privire la faptul că asigura_[LIPSA]_ilor Casei OPSNAJ le sunt refuzate furnizarea de servicii medicale pe baza biletului de trimitere emis de medicii prescriptori în contract cu Casa OPSNAJ, vă rugam să nu mai refuza_[LIPSA]_i asigura_[LIPSA]_ii men_[LIPSA]_iona_[LIPSA]_i mai sus.

Pentru a fi validate serviciile medicale acordate acestor categorii de asigura_[LIPSA]_i, vă rugăm să _[LIPSA]_ine_[LIPSA]_i cont de următoarele:

•   Pentru calitatea de asigurat, la raportarea în SIUI se va selecta Casa OPSNAJ la introducerea datelor despre asigurat. Dacă în urma verificării on line a calită_[LIPSA]_ii de asigurat nu se regăse_[LIPSA]_te CNP-ul respectiv se va depune la CASJ Bra_[LIPSA]_ov documentul care atestă calitatea de asigurat în vederea introducerii _[LIPSA]_i actualizării bazei de date. De preferat actualizarea să se facă în timp util pentru eliminarea unor disfunc_[LIPSA]_ionalită_[LIPSA]_i ( ultima zi a lunii pentru care se face raportarea).

•   Furnizorii de servicii medicale CASJ Bra_[LIPSA]_ov, la raportarea în SIUI vor selecta din nomenclator medicul de la Casa OPSNAJ. În cazul în care medicul prescriptor nu se regăse_[LIPSA]_te în nomenclator, se adaugă.
Memorat
Pagini: [1] In sus Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »
Schimbă forumul:  


Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!